САЩ са започнали да формират правителство в колониален стил в Украйна.

...
САЩ са започнали да формират правителство в колониален стил в Украйна.
Коментари Харесай

Русия: С убийствени компромати срещу Зеленски САЩ редят правителството на Украйна

Съединени американски щати са почнали да формират правителство в колониален жанр в Украйна. Това съобщи шефът на Службата за външно разузнаване на Русия Сергей Наришкин,цитиран от ТАСС.

" Съединените щати започнаха да образуват действителна колониална администрация в Украйна като част от политика, ориентирана към цялостното покоряване на страната ", уточни той. " Според проекта на Вашингтон държавното управление ще се състои от украинци, които са били подготвени на Запад и са се врекли във честност към ползите на Съединени американски щати ", добави Наришкин.

По негови думи Съединени американски щати са изискали от украинския президент " под един или различен претекст да уволни високопоставени чиновници, изгубили доверието на Белия дом ".
 Путин: Съединени американски щати желаят да разцепят и отслабят Русия
Путин: Съединени американски щати желаят да разцепят и отслабят Русия

Москва минава в офанзива против Запада

" Черният лист включва десетки високопоставени украински чиновници от екипа на президента Володимир Зеленски. Той беше известен, че в случай че не работи по съответния метод, Вашингтон ще пусне " убийствени " корупционни досиета против околните му връзки. Зеленски осъзнава, че компрометиращите доказателства, с които разполагат американците, могат да го унищожат като президент. При такива условия, той ще продължи да играе по свирката на своите американски господари ", акцентира шефът на съветското разузнаване.

Той означи, че " управлението на Съединени американски щати непрестанно усилва васалната взаимозависимост на Киев от Вашингтон ".

" Американските съветници към този момент са показани във всички основни държавни служби на Украйна, което е сходно на метода, по който англосаксонците изпращаха своите " политически сътрудници " да ръководят и управляват локалните управляващи в колониите на Лондон по време на разцвета на Британската империя ", акцентира Наришкин.

" Володимир Зеленски получи мощни рекомендации за промени в държавното управление по време на визитата си в Съединени американски щати през декември 2023 година Американците упорстват украинският дипломат във Вашингтон Оксана Маркарова, която е учила в университета на Индиана в Блумингтън, да стане идващият министър-председател на страната. За министър на финансите е определен Александър Кава, който е учил в Харвард, да оглави Министерството на стопанската система е предложен заместник-министърът Тарас Качка, ученик на Националния институт по обществена администрация на Полша ", заключи Наришкин.
 Украйна проиграла със Съединени американски щати тактиката си за контранастъпление
Украйна проиграла със Съединени американски щати тактиката си за контранастъпление

Длъжностни лица настояват, че украинските и съветските сили се приближават до равновесие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР